діти

З Днем захисту дітей!

Наші діти заслуговують на безпеку, мир та щасливе дитинство.

Avatar placeholder

Голос Ромні

01.06.2024

1 хвилина на прочитання

В умовах повномасштабної війни кожен день перетворився на День захисту дітей. Чимало з них нині є свідками та жертвами воєнних дій. Через російську агресію сотні тисяч дітей були змушені покинути рідні домівки, переїхати до інших областей чи навіть країн. Ті, хто залишається у прифронтових регіонах, часто не мають належного доступу до освіти, медичної допомоги та інших базових для життя речей.

За понад два роки повномасштабної російсько-української війни "Голос Ромні" реалізував кілька важливих проєктів, спрямованих на підтримку дітей. У Запоріжжі, Кривому Розі та Ужгороді ми створили дитячі простори, де маленькі відвідувачі можуть навчатися, відвідувати заняття з логопедом, а також отримати якісну психологічну допомогу. Зараз ми бачимо результати цієї роботи і вдячні відгуки батьків. Уже незабаром "Голос Ромні" організовує табір для мам та дітей із вразливих груп. Також ми регулярно надаємо гігієнічні набори з необхідними для малюків речами (це підгузки, серветки, суміші, каші).

діти

Наш обов’язок — створювати такі умови, в яких діти можуть бути щасливими, усміхатися й радіти кожному дню і, попри війну, відчувати себе захищеними, повноцінно рости та розвиватися. Пам’ятаймо, що ми — дорослі — маємо бути надійною опорою для них у важкі часи, найближчими друзями та найкращим прикладом для наслідування.

Вітаємо з Днем захисту дітей!