виставка пленер

Виставку робіт за результатами пленеру "Сакура Арт" презентували в Мукачеві

ГО "Голос Ромні" фінансово підтримала захід, адже прагне розвивати творчі ініціативи дітей та молоді.

Avatar placeholder

Голос Ромні

07.05.2024

1 хвилина на прочитання

Мукачево знову зарожевіло сакурами, але цього разу завдяки роботам юних мисткинь і митців, які нещодавно взяли участь у дитячому художньому пленері "Сакура Арт". Картини, написані на цьому заході, презентували 2 травня на благодійній виставці. Її представили на центральній площі Кирила і Мефодія.

виставка пленер

"Голос Ромні" вітає організатора і нашого партнера Тиберія Йонаша з успішним та яскравим завершенням цікавого проєкту, а також усіх учасників та учасниць, роботи яких зачарували не тільки нас, а й перехожих. Профінансувавши ці заходи, наша організація рада долучитися до підтримки таких творчих подій. Також на згадку про цей пленер ми надрукували каталог, у якому представлені роботи юних талантів.

виставка пленер

Під час відкриття виставки президентка "Голосу Ромні" Анжеліка Бєлова розповіла: "Я вірю, що, об'єднавши зусилля в інвестуванні у лідерство, освіту дітей та молоді, ми зможемо підсилити основні принципи демократичної держави — різноманіття, рівність прав та можливостей для кожного і кожної".

Ми підтримуємо ромських лідерів і лідерок та розвиваємо освіту дітей, адже віримо, що це сприяє створенню більш інклюзивного суспільства, в якому кожна і кожен має рівні можливості. Цей пленер став чудовим прикладом активного розвитку молоді. Нагадаємо, його учасниками стали 20 вихованців Мукачівської художньої школи ім. М.Мункачі та місцевої школи "ROM-ART", яку очолює Тиберій Йонаш.

виставка пленер

Юні художниці та художники отримали від нас подарунки. Натомість діти вирішили зробити сюрприз і нам — подарували одну зі своїх робіт. Безумовно, ця картина прикрасить офіс "Голосу Ромні" і стане для команди нагадуванням про результати й нашої роботи щодо підтримки талантів. Адже створюючи можливості для розвитку здібностей молодих ромів і ромок сьогодні, ми знаємо, що допомагаємо їм повірити в себе, аби вони змогли втілити свої мрії в майбутньому.

виставка пленер