арт-дамба

У Мукачеві за підтримки "Голосу Ромні" створили "ART-дамбу"

Це новий мистецький проєкт, який ініціював наш партнер, художник і педагог Тиберій Йонаш.

Avatar placeholder

Голос Ромні

06.06.2024

1 хвилина на прочитання

Бетонну стіну міської дамби біля парку Кузьменка розписували 30 вихованців місцевих дитячих творчих закладів: Мукачівської художньої школи ім. М. Мункачі, художньої школи "Rom-art" та навчального центру "Platform 9 ¾". Діти зображували патріотичні малюнки та визначні місцеві пам’ятки, демонстрували своє бачення сьогоднішніх реалій та якою буде Україна після перемоги. Це унікальний творчий об’єкт, який стане туристичною родзинкою міста. Всі учасники_ці створили на дамбі по дві роботи. Загалом довжина полотна становить 100 метрів. Автори й авторки найкращих малюнків отримали нагороди.

арт-дамба

Для нашої організації дуже важливо створювати умови для молоді, де можна реалізовувати свій творчий потенціал та розвивати таланти. Ми впевнені, що під час війни такі проєкти дають дітям відчуття залученості до важливої справи та належності до цілісного і згуртованого однією ідеєю українського суспільства.

арт-дамба

"Голос Ромні" не вперше підтримує проєкти Тиберія Йонаша, спрямовані на розвиток та навчання дітей. Адже це один із пріоритетних напрямків роботи нашої організації, в який вкладаємо багато сил. Навчаючи молоде покоління, ми інвестуємо в успішне майбутнє, закладаємо міцну основу для розвитку ромської громади.

арт-дамба
арт-дамба
арт-дамба
арт-дамба