тендер

Тендер з вибору постачальника логістичних послуг компенсації проїзду учасників табору

UPD: завершено. Громадська організація "Голос Ромні" в межах виконання програми ґранту за підтримки KNH (GA Humanitarian and Emergency Assistance Project) оголошує тендер з вибору постачальника логістичних послуг компенсації проїзду учасників табору.

Avatar placeholder

Голос Ромні

24.06.2024

2 хвилини на прочитання

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року наша організація постійно займається наданням благодійної допомоги всім вразливим категоріям населення, постраждалим від війни, внутрішньо переміщеним особам.

Для участі у тендері з вибору постачальника логістичних послуг компенсації проїзду учасників табору просимо Вас надати цінову пропозицію або рахунок-фактуру на послуги, які представлені у таблиці.

тендер

Логістична послуга включає:

- забезпечення відшкодування витрат на проїзд учасників до станції Воловець та у зворотному напрямку;

- компенсація автобусних та залізничних квитків (інтерсіті ІІ клас, плацкарт, купе) 30 учасникам, які пройшли відбір для участі в обміні із всієї території України від місця проживання учасника до станції Воловець та у зворотному напрямку.

- надання копій проїзних документів, за якими буде проведено розрахунок учасників заїзду;

- надання копії відомості списку осіб-учасників заїзду, яким буде проведено компенсацію проїзних витрат, з підписами учасників щодо отримання компенсації та копії документів, що засвідчують особу (паспорт, водійські права, службове посвідчення тощо);

- до витрат постачальника логістичної послуги "компенсація проїзду учасників табору" може входити комісія банку, єдиний податок.

Критерії відбору постачальника логістичних послуг:

- наявність реєстраційних документів та відповідність КВЕД

Обов'язкові умови проведення тендерної процедури:

1. Термін подачі цінових пропозицій з 24.06.2024 р. до 29.06.2024 р. (включно).

2. Цінові пропозиції або рахунки-фактури повинні бути складені деталізовано та українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені п е ч а т к о ю (за наявності) та надіслані в електронному вигляді (y форматі PDF), на електронну адресу:

[email protected]

3. Додаткові умови щодо надання послуг проживання учасників табору буде узгоджено з переможцем тендеру.

4. Вартість послуг зазначена у ціновій пропозиції або рахунку-фактурі повинна бути зафіксована на загальний об’єм послуг до 31.07.2024.

5. Постачальник повинен мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (комерційна пропозиція/рахунок на оплату послуг, реєстраційні документи тощо).

6. Якщо учасник тендеру є фізичною особо-підприємцем, просимо надати копії відповідних реєстраційних документів учасника (Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Витягу з реєстру платників єдиного податку), з відповідними КВЕДами для здійснення необхідних послуг.

7. Надання рекомендаційних листів, учасниками тендеру – за можливістю.

У разі, якщо Ваша цінова пропозиція на надання послуг проживання учасників табору буде нижча за конкурентів, ми визначимо переможця та підпишемо угоду на закупівлю послуг.

З питань уточнення та консультацій:

Контактна особа: Катерина Гайдук 095-153-16-83