літній табір

"Voice of Romni" Summer Camp Starts in Zakarpattia

Three sessions are scheduled from July 8 to July 28.

Avatar placeholder

Голос Ромні

10.07.2024

1 хвилина на прочитання

"Голос Ромні" з радістю вітає перших учасниць та учасників цьогорічного табору для жінок і дітей у мальовничих Карпатах! Ми вже познайомились і проводимо перший незабутній тиждень разом.

Перед початком заїздів наша організація всією командою плідно працювала, аби забезпечити насичену програму і зробити її, перш за все, комфортною для родин із вразливих категорій, які постраждали під час війни. Ми хочемо повністю задовольнити їхні потреби, тому провели попереднє опитування, чого вони очікують від відпочинку.

літній табір
літній табір

У першому заїзді до нас приїхали 13 родин — це 25 дітей у супроводі дорослих. Літня пора дозволяє зробити програму цікавою та різноманітною. Кожен день починається з руханки на подвір'ї чудового комплексу, який вже вдруге приймає наші літні табори. Також учасників/иць чекають інші фізичні активності: наприклад, аквааеробіка в басейні. Заплановані й походи в гори, де можна насолодитися свіжим повітрям і чудовими краєвидами.

Крім того, працюють наші фахівці і фахівчині. У програмі — розвивальні заняття, майстер-класи, робота з досвідченою психологинею: казкотерапія, а також мандало-терапія (різновид арт-терапії з елементами психотерапії для кращого розуміння себе і проникнення в глибини підсвідомості), краплетерапія (діти експериментують з водою, папером, кольором, губкою і розкривають свою особистість). Передбачений і час для настільних та інших ігор, кіносеанси, читання в бібліотеці, фотосесії тощо.

літній табір
літній табір

Кожен тиждень ми спланували до найдрібніших деталей, аби всі провели час із максимальною користю. Це не тільки чудова можливість відпочити й відволіктися від реалій війни, а й шанс здобути нові знання та навички, які допоможуть легше долати життєві кризи, знайти внутрішню стійкість і відкрити себе по-новому. Впевнені: літній табір "Голосу Ромні" стане місцем дружби, взаємопідтримки і натхнення, де кожен і кожна знайдуть щось цінне для себе.

літній табір
літній табір
літній табір