навчальна програма

Комунікації для громадських організацій: успішні кейси для учасниць тренінгу на озері Віта

Катерина Майборода — ще одна фахівчиня, котра працювала з нашими лідерками під час навчальної програми.

Avatar placeholder

Голос Ромні

06.06.2024

1 хвилина на прочитання

Вона журналістка й експертка з комунікацій із успішним багаторічним досвідом, а отже, вміє зробити цікаву історію навіть про найнудніший день. Спеціалізується на темі прав людини та вміє розкривати її у різних форматах: від постів в Instagram — до документальних фільмів. Крім того, допомагає просувати ідеї громадським організаціям, починаючи з розробки стратегії до реалізації та співпраці з медіа.

На тренінгу Катерина навчала учасниць стратегічних комунікацій для громадських організацій, зокрема:

— як просувати успішні кейси ГО в соцмережах;

— як громадським організаціям взаємодіяти зі ЗМІ;

— як просувати ідеї за допомогою історій.

Отримані знання допоможуть учасницям навчитися визначати цільову авдиторію, розробляти комунікаційну стратегію, використовувати для роботи штучний інтелект, а також працювати з медіа та соціальними мережами.

навчальна програма

"Вдала комунікація зараз є надзвичайно цінним ресурсом. Адже вона дозволяє ділитися досвідом, знаходити фінансування для своєї справи, шукати однодумиць і просувати ідеї. У найважчі часи свого життя мені вдавалося знайти вихід лише завдяки вмінню комунікувати. І саме тому я хочу поділитися цими знаннями з жінками, яким це також може допомогти", — підсумовує Катерина.

Ініціатива "Розвиток спроможності ромських ГО в Україні" реалізується ГО "Об’єднання ромських жінок "Голос Ромні" в межах проєкту "Спроможні та сильні", що виконує Фонд Східна Європа за підтримки Швейцарії.